Directie

Jolanda Roemen, CEO JolandaRoemen.1jpgDrs. Jolanda Roemen studeerde Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit te Maastricht. Na 5 jaar gewerkt te hebben bij een technisch trainingsinstituut en enkele jaren als HRM-consultant verbonden te zijn geweest aan Kenneth Smit OrganisatieAdvies, is zij sinds 2003 directeur bij eHRM B.V. Naast haar acquirerende rol voor eHRM B.V. voert zij het projectmanagement bij lopende projecten. Naast haar werk voor eHRM B.V. is Jolanda werkzaam bij FaGro Consultancy te Maastricht alwaar zij zich met name bezighoudt met competentiemanagement. Zij begeleidt cultuur- en structuurveranderingen (o.a. bij reorganisaties) met inzet van competentiemanagement, begeleidt organisaties haar HRM-instrumenten te verbeteren (o.a. selectie van medewerkers, het opstellen van ontwikkelplannen, beoordelings- en beloningssystemen) met gebruikmaking van competentiemanagement, en coacht of traint managers en medewerkers in de ontwikkeling van hun competenties. Uiteraard worden de Virtuele Competentie Manager (VCM) en Casper hierbij veelvuldig ingezet.
John Gerrichhauzen, CEO JohnGerProf. (em.) Dr. John Gerrichhauzen studeerde A&O-psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is werkzaam geweest als manager en hrm-er in de private en publieke sector zoals Philips, Gemeente Spaarbank Arnhem, Fontys Hoge School, Open Universiteit. Hij heeft veel ervaring in management en HRM-vraagstukken. John is een bekend auteur en consultant met tal van (vak)publicaties op het gebied van loopbaancoaching, arbeidsmarktvraagstukken, competentiemanagement, kennismanagement, strategische hrm vraagstukken. John is een van de oprichters van eHRM.
 Govinda Khatiwada, ICT Manager  GovindaKhatiwadaGovinda Khatiwada is senior webprogrammeur bij eHRM b.v. en bouwt onze gevanceerde testapplicaties. Hij draagt ook zorg voor de website. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van multi platform software en search engine optimization.